Kattegatt Bostad AB

Om oss

Kattegatt Bostad är ett långsiktigt förvaltningsbolag som förmedlar hyresrätter i Varbergs kommun. Vårt mål är att bygga upp ett bestånd av hyresrätter genom främst nybyggnation. Som förvaltare är vi engagerade och delaktiga i att skapa en hållbar samhällsutveckling; vi förvaltar för framtida generationer och vill bidra till en bättre framtid. Långsiktighet, kvalitet och hållbarhet är ledord i vårt dagliga arbete med att utveckla trygga, trivsamma och välskötta hyresrätter.

En värd som bryr sig

Kattegatt Bostad är en del av Etikhus Group med huvudkontor i Varberg. Som hyresgäst kan du känna dig trygg, eftersom vi har lång erfarenhet av projektutveckling, byggnation, ekonomi och förvaltning. Vi är en värd som bryr oss om dig – och om världen.

Vi tänker långsiktigt och på miljön

För oss på Kattegatt Bostad handlar förvaltning om det långa perspektivet. Vi tänker långsiktigt och på miljön i allt vi gör. Det är vackra ord för andra, och en självklarhet för oss. Till exempel har våra nyproducerade fastigheter en rad tekniska funktioner för att minska elförbrukningen och förses med fjärrvärme i kombination med solceller och grön el.